Info til standplassfunksjonærer

INFO TIL STANDPLASSFUNKSJONÆRER 9-11. MARS

 

Først og fremst vil vi takke så mye for at dere stiller opp som funksjonærer på fritiden deres! Dere viser raushet av ypperste klasse! Voss skiskytterlag håper dere vil få noen minnerike dager med god stemning oppe i Voss ski- og tursenter!

 

Nedenfor finner dere en oversikt over hvilken rolle den enkelte standplassfunksjonær skal ha. Vi har ikke navn på de som hjelper oss fra toppidrettslinja og folkehøgskulen enda, men dette kommer på plass over helgen, regner jeg med. Tallet som står bak ”rollefunksjon” viser hvilken standplassbu man skal sitte i eller ved. Bu 1 registrerer skive 1-6, bu 2 registrerer skive 7-12, bu 3 registerer skive 13-18 osv. Vær oppmerksom på at noen av dere har fått tildelt flere ulike roller, så les skjemaet nøye!

 

Arrangementet gjennomføres i ulike økter med innskyting i mellom øktene. Under innskyting har standplassfunksjonærene fri. Det blir således 2 stk 3-timersøkter fredag, 2 stk 2-timersøkter lørdag og 3 stk 1 ½- timesøkter søndag. OBS! Vi har folk som kan ”steppe inn” en kort periode og overta funksjonen deres ved dobesøk eller annet behov.

 

Noen funksjoner er skravert med turkis farge. Det betyr at vi foreløpig ikke har fått besatt denne funksjonen. Heldigvis er det ikke før søndagen at vi har dette problemet, og vi håper fortsatt på at noen flere funksjonærer melder seg J

 

OBS! Vi arrangerer et møte i arenahuset i Voss ski og tursenter tirsdag 6/3 kl 19 der alle standplassfunksjonærer er invitert for instruksjon og gjennomgang av de ulike rollene i henhold til oversikten under. Varighet ca 1 time.

 

Oppmøte standplassfunksjonærer:

Kl 0830 fredag, lørdag og søndag

Vi møtes ved skiskyttergarasjen for opptelling av mannskap og utdeling av skrivemateriell og nettbrett

De som vil hjelpe til med rigging møter kl 0700

 

 

Har dere spørsmål til noe av dette så vennligst ta kontakt med Christer Kvelvane på tlf 45241833, når som helst! J

 

Oversikt standplassfunksjonærer NM/NC Voss mars 2018

Oppdaterte lister: Scannable Document on 8. mar. 2018, 15_16_01